Boxspring Benz elektrisch

Elektrisch boxspringbed “Benz”

Prijsindicatie: tijdelijk voor € 1199 (normaal € 6999)

Boxspringbed Benz

Boxspringbed Benz

De Boxspring Benz is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en meubelstoffen.

De modelnaam “Benz”roept direct associaties op met het gelijknamige automerk Mercedes-Benz, maar in hoeverre gaat deze vergelijking op? Als we wat beter naar boxspring Benz kijken dan kunnen we constateren dat het boxspringbed overeenkomt met zijn auto-naamgenoot op het gebied van degelijkheid/robuustheid. De Benz is namelijk een zeer degelijke en kwalitatief hoogwaardig boxspringbed. Het bed is elektrisch verstelbaar, beschikt over een smal hoofdbord en staat op blokpoten van 12 cm (materiaal= hout). Deze boxspring is te combineren met alle typen matrassen, maar het gebruik van een pocketveer wordt aanbevolen. Optioneel is er een bijpassend voetbord leverbaar. Boxspring Benz is leverbaar in verschillende kleuren en typen meubelstoffen, waardoor je een passende look en feel kunt bereiken voor jouw slaapkamer.

Specificaties

  • Elektrisch boxspringbed
  • Degelijk, robuust en hoogwaardige materialen
  • Poten: houten blokpoten (12 cm)
  • Aanbevolen matras: pocketveer
  • Leverbaar in de volgende formaten: 140×200, 160×200, 180×200
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en meubelstoffen, waaronder: Sussy Ecru, Kixx Naturel, Planosa Antraciet, Leatherlook blauw
  • Aan huis geleverd of zelf afhalen

Iets voor jou? Wacht dan niet langer met bestellen en klik snel op de button voor meer informatie over het product of om tot aanschaf over te gaan.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met dit product! Help ons mee de productervaring te verbeteren en laat hier een review achter.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field


Lees de Disclaimer

 

Boxspring Benz elektrisch
12 votes, 3.75 avg. rating (74% score)