Boxspring Ellen

Grijs boxspringbed model Ellen

Prijsindicatie: € 952

De Boxspring Ellen heeft een grijze kleur en een ligoppervlak van 180 x 200 cm

Boxspring model EllenVoor iedereen die op zoek is naar een comfortabel boxspringbed waarbij bekleding en topper zijn inbegrepen is de Boxspring Ellen een logische en betaalbare keuze. Deze boxspring heeft een beklede top van 99% polyester en 1% elasthaan. Het hoofdeinde, de matras en de boxspring zijn vervaardigd uit 31% acryl, 28% nylon, 31% polyester en 10% katoen. Deze boxspring heeft een aangenaam en modern design dat een plaats verdient in iedere stijlvolle slaapkamer. De Ellen wordt deels gemonteerd geleverd en is eenvoudig zelf af te monteren met behulp van een eenvoudige handleiding.

Specificaties

  • Design: Grijze bekleding, Bonellondervering, matras met tonvormige pocketvering en een topper van koudschuim met dubbele Tencelbekleding. Het hoofdeinde is daarnaast bekleed met structuurstof.
  • Afmetingen: hoogte ligoppervlak 52 cm, breedte 180 cm, diepte 210 cm en een ligoppervlak van 180 x 200 cm
  • Kwaliteit: harde spaanplaat, dubbele vering, beklede buitenwanden en huidvriendelijke bekleding
  • De set bevat: 1 boxspring met ca. 15 cm hoge Bonell-ondervering met een totale hoogte ca. 27 cm. 1 matras met een hoogte van ca. 19 cm. 1 topper met een hoogte van ca. 6 cm. 1 hoofdeinde.
  • Monteren: de bospring Ellen wordt deels gemonteerd geleverd en is vervolgens eenvoudig zelf af te monteren met behulp van een duidelijke handleiding.

Iets voor jou? Wacht dan niet langer met bestellen en klik snel op de button voor meer informatie over het product of om tot aanschaf over te gaan.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met dit product! Help ons mee de productervaring te verbeteren en laat hier een reactie achter.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field


Lees de Disclaimer

 

Boxspring Ellen
3 votes, 5.00 avg. rating (92% score)