Boxspring Kendrick (met elektromotor)

Boxspring

Boxspring Kendrick

Prijsindicatie vanaf : 829,99 euroKendrick boxspring kopen

De Boxspring Kinx is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (Antraciet, zwart, donkerbruin en lichtbruin), 6 verschillende maten en 3 hardheidsgraden. 

Je bent opzoek naar een elektrisch verstelbare boxspring, een waar je heerlijk je grootste deel van je tijd kan troeven. Waar je uitgerust uit kunt stappen na een heerlijke nachtrust. Dan is de Kendrick boxspring echt wat voor je! Deze boxspring van geweven stof, is van het merk Breckle, speciaal gericht op koppels die meer ruimte wensen. Het matras voelt heerlijk aan en is bij de prijs inbegrepen. Het grote slaapoppervlak voor 2 personen maken dit bed optimaal. Het matras is ademend, elastisch, klimatiserend en puntelastich. Dit moderne bed is de uitstraling van luxe in jouw slaapkamer! En vergeet niet deze boxspring is van Duitse kwaliteit, made in Germany.

Je koop bij home24.nl een goede partij met service, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Afmetingen: Breedte: 230 cm
Hoogte: 114 cm
Diepte: 210 cm
Ligoppervlak: 200 x 200 cm

Deze boxspring heeft veel opties, daarom raden we je aan om de website van de aanbieder te bezoeken!

Iets voor jou? Wacht dan niet langer met bestellen en klik snel op de button voor meer informatie over het product of om tot aanschaf over te gaan.

Boxspring

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met dit product! Help ons mee de productervaring te verbeteren en laat hier een review achter.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field


Lees de Disclaimer

Boxspring Kendrick (met elektromotor)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)