Boxspring outlet

Je hebt besloten dat je een boxspring wil kopen, maar waar kun je dat het beste doen? Op deze website vind je verschillende aanbevelingen, maar in dit artikel hebben we speciaal aandacht voor de boxspring outlet.

Wat is een boxspring outlet?

In een outlet koop je boxsprings en onderdelen met hoge kortingen, soms van wel 70% of meer. Deze bedden zijn zo goedkoop vanwege uiteenlopende redenen. Het kan zijn dat de boxsprings zijn opgekocht bij een winkel die failliet is gegaan, of een winkel die van collectie is gewisseld. Misschien hebben ze een afwijkende maat, of hebben ze een tijdje als showroommodel gediend.

Hoe dan ook hebben al deze bedden één ding gemeen: ze moeten snel worden verkocht, en zijn daarom spotgoedkoop.

Matras Direct

Een winkel die boven de concurrentie uitsteekt als het gaat om aanbod van outletboxsprings is Matras Direct. Behalve 25 winkels in heel Nederland, heeft Matras Direct ook een online shop, met daarin een goedgevulde boxspring outlet.

Om de boxspring outlet van Matras Direct te bezoeken, ga je naar de website, en navigeer je naar ‘Outlet Boxsprings’.

Zoals je kunt zien in het overzicht, biedt Matras Direct tientallen boxsprings aan in haar outlet. Daarnaast kun je er onderdelen vinden als Hockers, boxspringbeugels en voorzetbanken, uiteraard allemaal tegen een flink gereduceerd tarief. Het aanbod wordt dagelijks geupdate.

Heeft een boxspring outlet nadelen?

In tegenstelling tot een reguliere boxspringwinkel, zijn er van de boxsprings in een outlet vaak maar één of enkele exemplaren aanwezig. Ook heb je vaak geen keuze in kleur of afmetingen.

Je moet dus net tegen een bed aanlopen dat goed bij je wensen past. Daar staat tegenover dat áls het je lukt die mooie boxspring te vinden in een outlet, je er zeker van kunt zijn dat je een flinke bak geld bespaart.
Wacht zeker ook niet te lang met bestellen als je eenmaal een geschikte boxspring ziet staan in een outlet, want de kans is groot dat dit het enige exemplaar is.