Boxspring winkels

Op deze website tonen we een selectie van het aanbod aan boxsprings van een geselecteerd aantal winkels. In principe plaatsen we slechts het aanbod van aanbieders waar consumenten goede ervaringen mee hebben. We moedigen iedereen aan om ervaringen met aanbieders en boxsprings te delen. Ook als deze minder positief zijn.

De boxspring winkels:

Boxspring kopen bij Home24

Home 24

Home 24 is een webshop met een zeer uitgebreid assortiment aan banken, stoelen, bedden en meer. Regelmatig heeft Home 24 speciale acties waardoor u extra korting kunt verzilveren. Bij Home 24 vindt u een uitgebreid assortiment aan boxspring bedden in diverse prijsklassen. Goede kans dat er in dit assortiment iets tussen zit dat past bij uw wensen en budget!

Boxspring kopen bij Fashion for home

Fashion for Home

Fashion for Home is een webshop met eigentijdse artikelen voor in en om het huis. U vindt hier meubels, banken, bedden, accessoires en meer. Bij Fashion for Home krijgt u uw artikelen altijd gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 75. De boxsprings die in de collectie van Fashion for Home zijn opgenomen kunnen gekenmerkt worden als modern, eigentijds en strak vormgegeven.

Boxspring kopen bij Matras Direct

Matras Direct

Matras Direct is een online prijsvechter in alles wat met bedden te maken heeft. Hier vind je matrassen, bedden, lattenbodens, hoofdkussens en nog veel meer. Vaak tegen hoge kortingen en sterk gereduceerde tarieven. Matras Direct beschikt over een ruim assortiment aan zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxspring bedden. Veel keus voor verschillende budgetten!

Boxspring kopen bij Neckermann

Neckermann

Neckermann, ofwel Neck.nl is het online warenhuis van Neckermann.com en herbergt een zeer groot en veelzijdig assortiment aan producten. Van mode tot beeld & geluid, speelgoed, wonen en slapen. Neckermann biedt een aantal fraaie boxsprings aan die we voor jullie in een duidelijk overzicht hebben gezet.

Boxspring kopen bij Otto

Otto

Oud postorder gigant Otto is tegenwoordig een groot online warenhuis geworden met een divers aanbod aan producten. Mode, multimedia, wonen en slapen, je vind het er allemaal. Otto biedt een aantal boxsprings aan die we op een overzichtelijke manier voor u op een rij hebben gezet.