Over

De onafhankelijke plek voor informatie en oriëntatie.

 

Boxspringblog is een onafhankelijke website waarop u terecht kunt voor uiteenlopende informatie over boxsprings en tegelijkertijd kunt zoeken in het online aanbod aan boxsprings dat er op het moment beschikbaar is. Op deze website vindt u bijvoorbeeld productbeschrijvingen van een selectie aan boxsprings die via verschillende online boxspring winkels worden aangeboden.

Door middel van dit platform willen we iedereen helpen die zich aan het oriënteren is voor het aanschaffen van een boxspringbed. We doen dit door relevante informatie ter beschikking te stellen, nieuwe boxsprings op te nemen in ons overzicht en we bieden een forum aan waarop consumenten kunnen discussiëren en ervaringen kunnen delen.

Het bouwen, onderhouden en uitbreiden van dit platform kost tijd en geld. Vandaar dat er in de productbeschrijvingen van de boxsprings affiliate links zijn opgenomen. Wanneer u iets koopt via een van onze links ontvangen we hier een bescheiden commissie over. Deze inkomsten worden gebruikt om het platform te onderhouden en uit de kosten te komen.

We wensen u veel succes en plezier tijdens het orienteren en aanschaffen van uw nieuwe boxspring. Alvast een goede nachtrust toegewenst!