Boxspring Southcoast

Boxspring

Boxspringbed model Southcoast

Prijsindicatie: € 879,99Boxspring Southcoast

De Boxspring Southcoast is verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin en zwart

De boxspringset model Southcoast is een strakke en complete boxspring-combinatie die het niveau van slaapcomfort vele malen beter kan maken. De Southcoast is een modern boxspringbed zoals je ze ook wel eens tegenkomt in hotels. Deze boxspring heeft een elegant design en is afgewerkt met siernaden aan het hoofdeinde. De boxspring zelf heeft een duurelastisch golfverensysteem en de matras beschikt over binnenvering. De toplaag bestaat uit polyurethaanschuim. Het ligoppervlak is 180 x 200 cm en het bed heeft een breedte van 201 cm en een lengte van 210 cm. Made in Germany, waardoor je gerust ku.nt zeggen dat dit boxspringbed van solide kwaliteit is. De bekleding is van textiel uit 100% polyester. De set wordt geleverd inclusief hoofdbord en onderstel, 2 boxen met 4 metalen poten per box, 2 matrassen en een toplaag. Het wordt gedemonteerd geleverd en is snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Levering geschiedt tot in de gewenste kamer, waardoor je niet zelf met de onderdelen over trappen heen hoeft te zeulen.

Specificaties

  • Afmetingen: 201 cm (B) x 105 cm (H) x 210 cm (D)
  • Ligoppervlak: 180 x 200 cm
  • Bekleding: 100% polyester
  • Toplaag: polyurethaan
  • Kleur: wit, bruin of zwart

Iets voor jou? Wacht dan niet langer met bestellen en klik snel op de button voor meer informatie over het product of om tot aanschaf over te gaan.

Boxspring

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met dit product! Help ons mee de productervaring te verbeteren en laat hier een review achter.

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field


Lees de Disclaimer

 

Boxspring Southcoast
3 votes, 5.00 avg. rating (92% score)